esmaspäev, 19. mai 2008

Eesti Noorteühenduste Liit valis uue juhatuse

Laupäeval valis Eesti Noorteühenduste Liidu kaheteistkümnes üldkoosolek endale uue juhatuse, mida hakkab juhtima Olger Tali.

Kõikide Eestis tegutsevate noorteorganisatsioonide heaolu eest seisva Eesti Noorteühenduste Liidu uueks juhatuse esimeheks valiti Olger Tali Eesti Üliõpilaste Keskkonnakaitse Ühingust «Sorex», vahendas liidu pressiesindaja.

Avalike suhete juhi kohuseid hakkab täitma Cristo Pajust AIESEC Eestist, noortepoliitika juhina asub ametisse Lauri Alver Tallinna Üliõpilaskondade Ümarlauast ning liikmevaldkonna eest hakkab hoolt kandma Aune Lillemets AIESEC Eestist.

Valimiste tulemusel jätkavad juhatuses välissuhete juht Jaan Urb Rahvaliidu Noortest ning finantsjuht Ulrika Hurt Eesti Noorsooprojektist. Samuti jätkab tegevust revisjonikomisjoni liige Margus Poola ELSA Estoniast.

Uue juhatuse ülesandeks on hea koostöö jätkamine Haridus- ja Teadusministeeriumi ning kohalike omavalitsustega, et luua noortele ja noorteühendustele parem tegutsemiskeskkond, arendades seeläbi ka kodanikuühiskonda.

Uute juhatuse liikmete mandaat algab käesoleva aasta 1. septembril. Eesti Noorteühenduste Liit on katusorganisatsioon, mis ühendab üle 50 Eestis tegutsevat noorteühendust.

ENLi peamisteks eesmärkideks on pakkuda noorteühendustele eestkostet ning soodustada liikmesorganisatsioonide omavahelist koostööd ja noorte aktiivset osalust ühiskonnas.

http://www.postimees.ee/180508/esileht/siseuudised/331272.php